interieur architect westerlo ontwerpburo ontwerp bureau jo
 

eVan ontwerp tot coördinatie van jouw interieurprojecte

Ieder project is afgestemd op jouw persoonlijke wensen en budget. Ik start met een kennismakingsgesprek. Op basis hiervan ga ik aan de slag en maak een eerste voorontwerp: dit bestaat niet enkel uit plannen, maar ook uit duidelijke 3D visualisaties. Indien je wenst kan je bij mij ook terecht voor een kostenraming van de realisatie van jouw interieur of voor het totaalpakket: ik zorg dan ook voor de realisatie van uw project.


end end end endConceptstudieend end end end

Ben je op zoek naar een gebruiksvriendelijk, esthetisch en functioneel ontwerp, maar steek je vervolgens liever zelf de handen uit de mouwen? Dat kan! Op basis van jouw persoonlijke wensen en budget bezorg ik je een ontwerp met duidelijke visualisaties.


end end end e endRenovatieend end end end e

We behartigen het ontwerp en de begeleiding van de renovatie van jouw project.


end end end endNieuwbouwend end end end

Ook bij nieuwbouwprojecten is een goed interieurplan een grote meerwaarde: hoe vlugger je rekening houdt met jouw nieuwe interieur, hoe beter! Hierdoor bespaar je tijdens de werken veel tijd en onnodige kosten. Een goede verlichting is ook belangrijk. Een interieurplan zorgt ervoor dat je meteen de juiste lichtpunten plaatst.

Als je beroep wilt doen op mijn diensten, kan je vrijblijvend een afspraak maken. Ik kom bij je thuis en in onderling overleg bespreken we hoe we verder te werk gaan.